Mark

 

Mijn passie is mensen te helpen bij het ontplooien van hun potentieel. Zowel in hun persoonlijke leven als in hun carrière en ongeacht welke leeftijd of achtergrond. Pas laat in mijn leven kwam ik erachter dat ik ADHD heb. Ik kreeg dus ook pas later door waarom bepaalde dingen niet lukte. Ik heb altijd gedacht dat we allemaal iemand nodig hebben die over onze schouder mee kijkt. Nu wil ik de persoon zijn die ik graag zelf had gesproken toen ik jonger was…

Een leven lang van niet stil kunnen zitten, onafgemaakte projecten en het wel willen maar niet kunnen. Als docent lichamelijke opvoeding werd mij opeens duidelijk hoe geduldig ik voor ‘drukke’ leerlingen was. En hoeveel ik herkende in het gedrag. Nadat ik zelf mijn diagnose kreeg volgde een periode van het erkennen en accepteren om er vervolgens mijn bedrijf van te maken. Elke dag probeer ik anderen te ondersteunen in de wondere wereld van ADHD.

Door mijn leven en werk met ADHD heb ik gemerkt hoe getalenteerde mensen met hoge verwachtingen minder presteren. Het inzetten van WAT WERKT WEL in plaats van HOE HET HOORT zorgt voor een positieve draai. Mensen lijken te vergeten wie of wat ze nodig hebben om weer verder te komen. Met mijn ADHD en mijn ervaring als docent, coach en begeleider, assisteer ik mensen bij het verkennen van nieuwe mogelijkheden en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden.

Uiteraard is vertrouwelijkheid te allen tijde gewaarborgd.