Lotti

Gezond leven, de juiste dingen doen voor je eigen lijf, dat is best een opgave. Met mijn enorme passie voor een gezonde leefstijl, breng ik een kleine bewustwording teweeg in de manier waarop wij omgaan met onze gezondheid. We hebben zelf zóveel in eigen hand en kunnen meer doen dan we denken. Ja, zelfs een verschil tussen ziek zijn en gezond… Jaren geleden heb ik het roer drastisch omgegooid, aangezien ik de diagnose MS kreeg (auto-immuun ziekte). Nu voel ik me juist fitter dan ooit. Onze hedendaagse gewoonten hebben alles te maken met de zogenaamde Westerse ziektenen ik weet dan ook uit eigen ervaring wat je hieraan kunt doen. De drie factoren gezonde voeding, gezond bewegen en de juiste mindset spelen een cruciale rol bij het op orde houden van een goede leefbalans! Ik maak daarbij ook gebruik van orthomoleculaire therapie. Deze therapie valt onder de natuurgeneeskunde. Voor veel mensen kan dit uitkomst bieden. Ik kijk bijvoorbeeld naar de optimale concentratie van voedingsstoffen in je lichaam. Dat verschillende E-nummers, suikers en zout niet gezond zijn weten de meeste mensen wel. Maar hoe zorg je dat je de juiste (hoeveelheid) vitamines en mineralen binnenkrijgt? En zo, dat je wel gewoon lekker kunt blijven eten? Ik help je graag! Mijn eigen ervaring en een heel aantal studies verder (o.a. Trainer Hormoonfactor, Orthomoleculaire therapie en Medische Basiskennis), hebben mijn visie aangescherpt en ik deel met liefde mijn kennis om jou verder te helpen!

Ik werk als CAT therapeut volgens de richtlijnen van de GAT beroepscode. Ik val als CAT therapeut onder Wkkgz klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over de klachtenregeling klik op het GAT schild.

Vele zorgverzekeraars vergoeden een deel van de consult kosten. Het is belangrijk om zelf na te gaan bij je eigen verzekeraar of er daadwerkelijk vergoed wordt. De factuur van een consult valt niet onder het eigen risico van de basisverzekering.
Alleen individuele en curatieve therapie worden vergoed en erkend door de beroepsvereniging de CAT.