Leefstijl advies

LEEFSTIJL TRAJECT

Dit traject betreft zo’n 12 weken, waarin we onder begeleiding toewerken naar jouw nieuwe leefstijl. Denk aan het veranderen van je voedingspatroon, maar tevens het aanpakken van mentale uitdagingen en een voor jou passende manier om aan voldoende beweging te komen. We geloven in een holistische aanpak; zowel mentaal als fysiek moet er een balans zijn (worden bereikt).

Intakegesprek met daarbij een uitnodiging voor een anamnese (vragenlijst) met jouw wensen. We bespreken eventuele klachten en doelstellingen. Aan het einde van ons gesprek neem ik bloed af via een vingerprik. De uitslag hiervan bespreken we tijdens het volgende consult. Dit betreft een EMB test. Naar aanleiding van dit eerste gesprek, de vingerprik en de vragenlijst ontvang je; een analyse van je huidige gezondheidsstatus een op maat gemaakt behandel- en voedingsplan een supplementen advies een overzicht met de hoofdpunten voor wat betreft gezonde voeding en voorbeeld recepten

Afspraak 2
Wij bespreken de uitslag van je bloedtest. Hieruit blijkt wat de waarden zijn van je vitaminen en mineralen, hoe het is gesteld met je organen (lever, darmen), systemen (immuun-, spijsverterings-, zenuwsysteem) en welke fysieke verstoringen er in jouw lichaam aanwezig zijn. Naar aanleiding van de uitkomsten van je bloedtest en jouw ervaringen uit de eerste 6 weken wordt het bestaande behandel- en voedingsplan aangescherpt.

Afspraak 3 en 4
Het aanleren en inbedden van nieuwe gewoontes en het werken aan eventuele blokkades kost nou eenmaal tijd. Om te zorgen dat jij je doelen behaalt en werkt aan de nieuwe jij, bespreken we heel graag hoe dat gaat en zullen we stilstaan bij jouw uitdagingen en mogelijkheden. Het contact is laagdrempelig en we kunnen altijd snel schakelen.

Afspraak 5
Aan het einde van de 12 weken, integreren we alle voorgaande stappen met behulp van een leefstijladvies in je dagelijkse leven. Jij kunt dan zelfstandig, doelgericht en concreet werken aan het verder verbeteren van jouw gezondheid.

HEALTH CHECK

Bepaal met een vingerprik (EMB Bloedtest) wat de waarden zijn van je vitaminen en mineralen, hoe het is gesteld met je organen (lever, darmen), systemen (immuun-, spijsverterings-, zenuwsysteem) en welke fysieke verstoringen er in jouw lichaam aanwezig zijn. Zodra jouw bloed is onderzocht krijg je van mij een beknopt advies met betrekking tot voeding en supplementen.

Health Check inclusief EMB Bloedtest met advies: € 277,-.

Indien uit deze bloedtest blijkt dat het voor jou zinvoller is om het Leefstijl Traject van 12 weken te volgen, dan kan je vanaf daar vanaf dit moment vanzelfsprekend beginnen. Na ongeveer 6 maanden is het vaak zinvol om met een volgende meting te checken of de ingezette interventies hebben geleid tot verbeteringen. Het kost je lichaam namelijk tijd om zich aan te passen.