Home

Een gezonde leefstijl. Als je het zegt, klinkt het heel simpel. Let op je voeding, sport regelmatig en zorg voor rust in je hoofd. Wij noemen het ook wel ‘de drie pijlers’: voeding, beweging, mindset. Die drie moeten in balans zijn om je goed te voelen. Meer energie, weinig tot geen stress en zin in het leven… Daar kunnen wij van Qooch je bij helpen!

We begeleiden en adviseren individuele cliënten (volwassenen en kinderen), maar verzorgen ook (groeps)voorlichtingen, presentaties of workshops voor bedrijven en instellingen. We beperken ons niet tot voedingsadvies, maar kijken ook naar andere aspecten van je leefstijl. Denk aan lichaamsbeweging, sociale patronen, gewichtsproblemen of stress door je werk.

Voor elk vraagstuk is een oplossing. Qooch is een samenwerkingsverband van diverse specialismen, met verschillende achtergronden, opleidingen en ervaringen. Zo kunnen we bijvoorbeeld een gecombineerd voedings- en bewegingsplan maken, maar kijken we ook wat de oorzaken zijn van je klachten. Elk leefstijladvies is maatwerk. Want ieder individu is anders. En dat vraagt om een unieke aanpak…

Maak hier een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek.

  • Geen categorieën